Visszaküldés

VISSZAKÜLDÉSI FELTÉTELEK

Önnek 14 napon belül van lehetőség a termék visszaküldésére, kizárólag használatlan, címkével ellátott terméket áll módunkban cserélni, vagy visszavenni.

A termék visszaküldése esetén ellenőrizzük, hogy a termék sértetlen és használatlan, címkével ellátott állapotban van-e.

TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI CÍM: 

8083 Csákvár, Széchenyi utca 82.

ÁRUVISSZAKÜLDÉS: 

Áruvisszaküldésnél kérjük helyezze a csomagba az elállási nyilatkozatot, amin feltünteti a számlaszámot, amire a visszatérítést kéri.

A terméke(ke)t gondosan csomagolja be és küldje vissza GLS futárszolgálattal a fent megjelölt termékvisszaküldési címre. (utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni) 

Tartsa meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagja biztosan elérjen hozzánk.

A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk. A termék(ek) visszaküldése és szállítási költsége minden esetben a vevő felelőssége.

Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, illetve az elállási nyilatkozatra felírt számlaszámra visszautaljuk az összeget 14 napon belül.

További információkért, vagy segítségért kérjük írjon nekünk az thetrendsetterfashion@gmail.com e-mail címre.

Elállási nyilatkozat

LETÖLTÉS

 

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

 

 Címzett: Trendsetter Fashion Kft. 

 Visszaküldési cím: 8083 Csákvár, Széchenyi utca 82.

 

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: 

 

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: 

 

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

 

Visszaküldés oka:

 

Bankszámlaszám, amire a visszatérítést kéri:

 

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

 

Kelt.: